Pályázat

Pályázat

„Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden
teremtménynek.” (Mk 16,15)

Ösvény – katolikus fiatalok újságíró tábora, 2017. július 10-14. Vál

Pályázatot hirdetünk fiatal Kárpát-medencei katolikus újságíróknak. A sikeres pályázóknak részvételi lehetőséget biztosítunk nyári tehetséggondozó táborunkban, amelynek lelki kísérője P. Hodász András atya lesz, neves előadók tartanak előadásokat (Szőnyi Szilárd, Mohay Bence).

Várjuk mindazok jelentkezését, akik érdeklődnek az újságírás iránt, nyitottak, érdeklődőek vagy csak éppen sikerült felkeltenünk a figyelmüket, és szívesen kipróbálnák magukat! A pályázat részeként be kell nyújtani egy 450-600 szó terjedelmű, illusztrációval ellátott cikket Keresztény hírességek, A történelmet formáló keresztények vagy Bulizás katolikusként témában (cím szabadon adható!), egy rövid bemutatkozó levelet és egy szabadon választható pályaművet. A szabadon választható pályamű lehet: néhány perces videófilm, interjú, egy szépirodalmi mű elemzése, riport, fénykép, feliratos kép, film-, színház- vagy könyvajánló.

A pályázatot online lehet benyújtani az info@osvenymagazin.hu címre, illetve papírformában a szerkesztőség címére (1196 Budapest, Mészáros Lőrinc utca 107.).

A pályázat benyújtási határideje: 2017. május 10.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn